Categories
Sin categoría

EL GEP AMB LA MITJA DEL CASTELL

Hola amigues i amics del GEP!!

Només falten 23 dies per la cursa la Mitja del Castell 2018!!

Com ja saps, aquest any és la cinquena edició d’aquest esdeveniment esportiu al Papiol i des d’aleshores el GEP col·labora amb els organitzadors de la Mitja, formant part activa del gruix de voluntaris que ajuden a fer possible aquest projecte creixi any rere any.

Si estàs inscrit com a corredor, t’enviem tota la nostra força per la cursa. Si no t’has inscrit però t’agradaria implicar-te igualment en el desenvolupament de l’acte, et pots fer voluntari.

Durant els propers dies se’ns assignaran tasques concretes, que poden anar des de donar suport a la rebuda de corredors, lliurament de dorsals, suport als avituallaments i diferents punts de control, en resum, ajut en el transcurs de la cursa.

Per poder dur a terme tot això, ens cal la col.laboració de 30 persones, és per aquest motiu que ens adrecem a tu per demanar la teva participació com voluntari/a en aquest esdeveniment, formant part del grup de gent del GEP que s’hi suma a fer-ho realitat.

Així doncs, si vols i pots estar amb nosaltres, emplena el formulari al que accediràs clicant en el següent link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGvoT01tNYesItXlOAEdGWCCl8jbZj_oGmlOuVGpg8Vvu2KQ/viewform?usp=sf_link

Aquest acte dura tot el matí i està previst que ens concentrem per esmorzar i preparar-lo amb temps i per aquest motiu pensem en trobar-nos sobre dos quarts de vuit del matí del diumenge a la Florida. Però si la teva disponibilitat de temps és menor, també pots donar un cop de ma i per tant en el formulari podràs fer constar quin és l’espai de temps pel que t’ofereixes.

Agraïm molt el teu suport i ajuda, per fer realitat aquesta cursa que fa vibrar i i és una acció, de tot el poble del Papiol.

T’esperem.

Inscriu-te!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s