Llicències 2023

S’acosta el final de l’any i és el moment de federar-se o de renovar el carnet pel pròxim any. Com ja sabeu només és possible estar federat si s’és soci d’alguna entitat excursionista i són les mateixes entitats les que s’encarreguen de gestionar aquestes llicències.

Si esteu interessats només heu de consultar el document adjunt per saber quina modalitat d’assegurança s’adapta a les vostres necessitats i escollir si voleu l’habilitació FEDME (Federación Española de Montaña y Escalada) per gaudir dels avantatges que ofereix la FEDME, a més dels que ofereix la FEEC.

Un cop tingueu clars aquests dos punts ens ingresseu el valor de la llicència al compte del Gep i ens envieu el comprovant per correu electrònic. De la resta ens ocupem nosaltres.  Tramitarem les llicències i quan rebem els carnets ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos-els arribar.

Compte corrent del GEP: ES93 0182 8171 2902 0152 1101

Us deixem l’enllaç de la web de la FEEC per si voleu ampliar la informació.

https://www.feec.cat/fem-muntanya/federat/

Si teniu alguna consulta, no dubteu a contactar amb nosaltres!

Aqui us deixem el pdf amb les diferents modalitats d’assegurança i els seus preus:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s