Llicències 2019

S’acosta el final de l’any i es el moment de federar-se o de renovar el carnet pel pròxim any. Com ja sabeu només es possible estar federat si s’és soci d’alguna entitat excursionista i son les mateixes entitats les que s’encarreguen de gestionar aquestes llicències.

Si esteu interessats només heu de consultar el document adjunt per saber quina modalitat d’assegurança s’adapta a les vostres necessitats i escollir si voleu l’habilitació FEDME (Federacion Espanyola de Montaña y Escalada) per gaudir dels avantatges que ofereix la FEDME, a més dels que ofereix la FEEC.

Un cop tingueu clars aquests dos punts ens ingresseu el valor de la llicència al compte del Gep i ens envieu el comprovant per correu electrònic. De la resta ens ocupem nosaltres. Tramitarem les llicències i quan rebem els carnets ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos-els arribar.

Compte corrent del GEP: ES93 0182 8171 2902 0152 1101

Us deixem també l’enllaç de la web de la Feec per si voleu ampliar la informació.

https://www.feec.cat/feec/llicencia-federativa/

Si teniu alguna consulta no dubteu en contactar amb nosaltres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s